Linda

Zura Isteri Rahmat

Kisah yang nak aku sampaikan ini adalah kisah yang benar berlaku danaku rasa ianya akan dapat terus aku lakukan kerana semuanya terjadiatas kerelaan masing-masing. Semuanya bermula apabila akuberpindah ke satu kawasan perumahan yang agak hampir dengantempat aku bekerja. Di kawasan itu aku mengenali satu pasangan yangrumah mereka hanya selang satu pintu saja dari rumah ku.

Pertama kali aku melihat pasangan itu, aku dapat merasakan kelainan keranaaku melihat suaminya yang ku kenali sebagai Rahmat telah agakberumur sementara isterinya yang kukenal dan di panggil dengannama Zura itu kelihatan masih muda.Segala tekaan ku tepat kerana dari perkenalan itu aku mengetahuibahawa Rahmat telah berusia 42 tahun sedangkan Zura cuma baruberusia 26 tahun. Mereka masih belum mempunyai anak. Aku puntidak pernah bertanya lebih lanjut.Perhubungan kami amat baik, lagipun kebetulan hobi Rahmat dan aku sama.. masing-masing gila memancing.

Persahabatan itu terus berlangsung dan kini telah hampir7 bulan kami berkawan. Tentang isteri Rahmat pula, Zura juga ku lihatseorang wanita yang baik. Tidak dapat aku nafikan Zura memangcantik dan jelita.Semua ciri-ciri kewanitaan ada pada Zura dan terus terang akukatakan yang aku amat meminati Zura. Cuma malang nasib ku diaisteri orang. Aku juga dapat merasakan yang Zura amat menyenangiaku.

Kepercayaan yang diberikan Rahmat kepada ku membuatkan akubebas untk keluar masuk ke rumah mereka hinggalah pada satu harisemua cerita di sebalik rumah tangga yang ku lihat aman damai ituterbongkar rahsianya. Segala-galanya bermula ketika Rahmat tiada dirumah. Aku yang singgah sebentar dengan hajat ingin meminjam joranpancing Rahmat….. telah mendapati tidak ada sesiapa pun di ruangtamu rumah itu. Oleh kerana telah biasa aku pun tidaklah memanggilatau pun memberi salam.Aku pun terus saja menuju ke tangga utk naik ke tingkat atas danmengambil joran yang tersandar di tepi dinding. Ketika aku melintasibilik tidur mereka aku melihat pintu yang sedikit renggang.

Aku pun menilik sedikit ke dalam. Berderau darah ku bila aku dapati Zurasedang menelentang di atas katil dengan hanya berkain batik tanpaada sesuatu pun yang menutup bahagian badannya dari perut ke atas.Dia kulihat seperti mengurut-ngurut sepasang buah dadanya yangkulihat menegang dan tertonjol. Terus-terang aku katakan yang akuamat terpegun melihat bahagian badan yang terdedah itu. Segalagalanyajelas terpampang di depan mataku.Dengan warna kulit yang kuning langsat, kegebuan badan nya begitucepat merangsang aku. Ditambah pula dengan sepasang gunung yangcomel mengkal di dadanya.

Sepasang puting berwarna merah lembutdengan bulatan kecil berwarna coklat pudar mengelilingi puting itu.Pemandangan yang begitu terus membuatkan ‘belut’ yang bersarang didalam seluar ku mengeras pejal. Aku yang begitu asyik melihat danmenatap keindahan badan Zura… tiba-tiba terhantuk tombol pintu disebelah ku. Zura menoleh dan memandang tepat ke arah ku. Sertamerta dia bangun dan terus menarik kain batiknya ke atas danberkemban. Aku fikirkan tentu Zura marah dengan perbuatan kumengintai tadi.

Namun sebaliknya dia kelihatan selamba danmenghampiri ku. “Haai….! Lama dah mengintai..?”..soalnya.Aku tersipu-sipu sambil itu mataku terus terusan tidak dapat mengalihpandangan dari melihat tubuhnya. Aku yang mendapat satu akal terusbertanya.. “Kenapa Zura buat cam tu?” Zura ku lihat terdiam dengansoalan ku… Akhirnya dia pun terus menceritakan tentangrumahtangganya yang cuma dilihat bahagia di luar sedangkan diasendiri tidak pernah dapat menikmati kesedapan berumahtanggasecara yang sebenarnya. Dia pun menceritakan bahawa Rahmatbukanlah seorang yang hebat dari segi perlakuan seks. Pendek kataRahmat tidak pernah dapat bertahan lama… paling lama pun cuma lah10 minit saja…! Sedangkan bagi Zura ketika itu dia masih lagi dalamperingkat ‘warm up’.

Lagi pun kata Zura, Rahmat seorang yang agaktypical dlm seks. Bagi Rahmat.. seks adalah acara menindih Zura danmemasukan zakarnya sambil menghenjut 4 atau 5 kali sebelumterkulai lembik. Tidak pernah ada ‘fore play’ atau sebagai nya.. dia buatterus ‘direct to the point’.Aku melopong mendengar kisah itu. Nyatalah Zura selama ini tidakpuas. Aku memujuknya dengan mengatakan mungkin faktor usiaRahmat yang menyebabkan dia begitu. Zura diam saja. Tiba-tiba kurasakan yang jari jemarinya merayap-rayap di atas peha ku. Akusegera merenung Zura. Dia memandang ku dengan satu pandanganyang amat sukar untuk di mengertikan. Matanya kuyu dan nafas nyamula kencang.

Aku juga sudah mula didatangi bisikan nafsu… Akumendengar Zura berkata.. “Maann… tolong Zuraaa.. sekali ni aje,pleaseeeeeeee…. Zura janji Zura tak akan cakap kat sesiapa… ok…pleaseeeeee”…. rayu Zura pada ku. Aku cuma mampu untuk berdiamdiri. Dalam pada aku berfikir tentang rayuan Zura itu, rupa nya Zuratelah membuat anggapan yang aku akan akur dengan kehendaknya…Tiba-tiba saja butang baju kemeja ku dibuka olehnya. Jari-jariZura yang halus dan lembut itu mula merayap di atas dada ku. Putingtetek ku yang kecil itu mula dicuit-cuitnya. Aku terus dilanda ghairah.

Akhirnya aku membiarkan saja Zura berbuat sesuka hatinya pada ku.Baju kemeja ku dibuka terus.Kedudukan kami yang masih berdiri itu memudah kan segala-galanya.Kini bibir Zura yang merah basah itu mendarat atas dadaku. Lidahnyamula menjilat-jilat puting tetek ku.. Aku merasa kesedapan yangluarbiasa. Zura pula tidak langsung membenarkan tangan ku merayapdi atas badannya walaupun aku begitu ingin untuk melucutkan kainkembannya. Aku menyandar ke dinding. Lidah Zura terus menjilat jilatsekitar dada ku. Ku biarkan saja sambil kadang-kadang dia menjelingmelihat reaksi ku. Mulut Zura kini menjelajah ke bahagian perut ku.Dicium-ciumnya sekitar perut ku hingga aku merasa begitu geli.Akhirnya dia membuka butang seluar ku sambil menurunkan zipnya.Apabila terlucut saja seluarku, kelihatanlah keadaan zakar ku yangtelah menegak terpacak di dalam seluar kecik itu. Zura tersenyum.

Akupula terus memejamkan mata menanti tindakan selanjutnya. Akumerasakan yang zakar ku diramas-ramas dan kemudian seluar dalamku di tarik ke bawah. Zakar yang telah mengeras ke tahap maksimumitu terus terpacak apabila pembalutnya telah ditarik ke bawah.Zura mengurut-ngurut manja zakar ku itu. Hampir hendak mengeliataku di buat nya. Kalaulah aku tak bersandar ke dinding, mau tumbangaku. Zura melutut dengan kepalanya kini betul-betul berhadapandengan zakar ku.

Perlahan-lahan dia merapatkan mulutnya sambilmenggenggam zakar ku dengan kedua belah tangan nya. Akuterdengar Zura bersuara… “Eeeemmmm.. panjang juga ya Man,lebihdua penggenggam ni…!” Zura ku lihat seperti mengukur kepanjanganzakar ku.Akhirnya dia dengan perlahan memasukan batang ku ke dalammulutnya. Dikepatnya seketika… terasa menjalar panasnya bila batangku itu telah masuk ke dalam mulutnya. Lidahnya bermain-main disekitar kepala takuk ku. Berdenyut-denyut rasanya bila batang kumula dihisapnya dengan rakus. Air liurnya menjelejeh keluar. Sesekalidia menjilat-jilat bahagian tengah batang ku. Manakala ada ketikanyapula dia mengeluarkan batang ku dari mulutnya dan tangannya denganlaju melancapkan aku. Akibat dari tindakan Zura yang berterusan itu,aku seperti merasa hendak terpancut dibuatnya. Mungkin keranamerasa lenguh, setelah lama mengulum dan menghisap batang ku,Zura menghentikan kegiatan nya.

Dia bangun sambil tangannya terusmemegang batang ku. Dia menarik aku menuju ke arah katilnya. Akuyang merasakan peluang untuk bertindak balas telah telah tiba, terussaja menolak Zura hingga terbaring di atas katil. Zura mungkin terasasedikit terkejut dengan perlakuan ku itu.Namun di bibirnya terus menghadiahkan aku senyuman yangkurasakan paling manis sekali. Aku dah tidak peduli, kali ini apa nakjadi… jadilah…. bisik hati kecil ku. Peluang ini tak akan ku lepaskan.Lagi pun bukan aku yang mencari, ianya datang sendiri fikir ku. Kainbatik Zura ku lucutkan. Kini terpampang lah segala keindahan bentuktubuh yang selama ini aku impikan. Lekuk badan Zura begitumenggiurkan.

Aku mengagak potongan badan nya 33/27/34. Selaindari buah dadanya yang pejal, sepasang peha Zura juga amatmenghairahkan aku. Cantik peha itu.. rasa nak ku gigit-gigit pehanya.Tambah pula betisnya yang bunting padi itu ku lihat di tumbuhi reromahalus yang jarang jarang. Punggung nya juga bulat dan gebu.Dan yang paling geram aku melihatnya ialah bulu farajnya yangtumbuh halus memanjang. Namun Zura ku lihat asyik mengepitpehanya. Dia seperti tidak mahu aku begitu cepat melihat farajnya.Pendek kata semua yang ada pada tubuh Zura amat menyelerakan aku.Tambahan pula aku sendiri memang jarang dapat peluang denganwanita. Selama ini aku cuma melancap saja ukt melampiaskan nafsuku. Menyedari aku perlu utk bertindak semula, sepasang buah dadaZura adalah sasaran pertamaku. Ku ramas dan ku usap perlahan-lahanbuah dada yang mengkal itu. Zura mula hilang daya sedar.

Putingcomelnya ku hisap semau hati ku….. Zura mula mengeluh manja..“MMMmmmmm..oooohh” Aku tambah galak bila ku dengar keluhan itu.Kadang-kadang ku gigit lembut pada puting yang makin mengeras itu.Zura telah mendesah. Ransangan nafsunya mula meningkat. Setelahagak lama aku beroperasi di kawasan pergunungan itu, aku mulaberalih arah. Peha Zura ku cuba bukakan. Sedikit tentangan dapat akurasakan. Namun aku bertindak bijak. Pangkal pehanya ku jilat. Zurakegelian lantas membuka sedikit pehanya. Peluang itu terus kugunakan.Ku kangkangkan Zura selebar-lebarnya. Ku lipatkan kakinya di atasbahu ku sambil tangan ku meraup sepasang peha yang lembut itu.Muka ku terus saja ku sembamkan ke kawasan segitiga larangan Zura.Ku dengar dia merengek bila saja lidah ku mula menjelajahi tepian alurbibir farajnya. Bibir itu merekah bila lidah ku mula memasuki kawasandalam faraj. Bahagian dalam kawasan faraj Zura masih kemerahan kulihat. Ini menandakan tidak ada aktiviti lasak yang selalu dilakukan disitu. Suis kecil di hujung belahan farajnya ku picit.

Zura yang cubamenahan suaranya tetapi dia jelas gagal. Dia terus merintih.Dia benar benar dihurungi kenikmatan. Bahkan aku juga dapat merasaada cecair licin yang dah mula mengalir keluar dari dalam farajnya.Setelah puas kawasan segitiga itu ku kerjakan luar dan dalam, akumembalikkan badan Zura kepada posisi Zura meniarap. Inilah yangbuat aku begitu geram. Melihat punggungnya yang gebu itu, aku terusmenjilat kawasan dalam punggungnya. Lubang punggung Zura yangkecil itu aku jilat semahu-mahu ku. Zura mungkin terkejut denganperlakuan ku itu. Namun kuterangkan kepadanya yang aku cuma mahudia puas dan merasai segala kenikmatan yang sepatutnya dia rasakan.Mendengar kata ku, Zura terus mendiam kan diri. Lubang punggungyang kecil itu ku jolok denagn jari telunjuk ku…. Serta merta kemutanyang kuat ku rasakan.

Muka Zura sedikit berkerut. Aku lantas bertanyaapa rasanya bila jari ku menikam masuk ke dalam lubang punggungnya…. “Perit sikit…!’ jawab Zura lembut. Namun dia mengatakan yangdia juga amat menyukai cara ku itu. Selasai saja semua warm up itu kulakukan, maka tibalah ketikanya aku hendak menusuk kan batang kuke dalam farajnya.Zura kembali ku telentangkan… kakinya ku kankangkan seluasmungkin.. Tiada tentangan yang ku terima. Kini kepala batang ku tepatberada di permukaan faraj Zura. Aku tidak terus memasukkan nya. Akuberhenti seketika sebelum menarik nafas dan lepas itu barulah kurendahkan sikit badan ku hinggalah zakar ku dapat ku jolok masuk kedalam farajnya.

Tembus saja lipatan faraj Zura bila zakar ku mulamengasak masuk maka terdengarlah letusan suara Zura yang cubaditahannya selama ini. Merengek dan merintih dia bila hentakan kumakin lama makin kasar dan laju. Air berahi Zura makin melimpahkeluar. Berkocak-kocak bunyinya bila saja gerakan keluar masuk zakarku terus berlaku. Dinding faraj yang lembut itu terus menggesel-geselkepala zakar ku. Aku juga dapat merasakan yang Zura telah klimaksbila zakar ku dijerut kuat oleh farajnya. Di samping itu aku juga dapatmerasakan semburan air berahi Zura yang begitu banyak membasahifarajnya. Ianya membuak buak hingga meleleh-leleh keluar ke celahkelangkang nya.Zura terkapar tidak berkutik selepas itu. Faraj nya menerima sajakemasukan dan henjutan terus-terusan dari ku.

Tubuhnya bergerakgerak bila aku menghinggut rakus. Matanya terpejam rapat. Cumanafasnya saja yang bergerak pantas. Akhirnya setelah lebih setengahjam aku mengerjakan Zura dengan berbagai cara dan posisi, akumengambil keputusan untuk tidak lagi mengawal klimaks ku. Lantasku mencabut zakar ku dari dalam faraj nya. Aku ingin melakukansesuatu yang paling aku ingin rasai. Aku membisikan pada Zura yangaku berkerkeinginan untuk mendatanginya dari pintu belakang.Mulanya Zura agak keberatan.Namun setelah ku pujuk dan kurayu, tambahan pula dia sendirimengatakan yang dia telah tidak berdaya dan telah klimaks lebih tigakali, maka dia pun mengangguk saja menyetujui kehandak ku.

Aku punlantas membalikkan tubuhnya supaya berposisi meniarap. Ku letakkansebiji bantal di bawah perutnya. Zura jelas tidak membantah danmenbiarkan saja aku berbuat sesuka hati. Bila saja bantal itu telahberada di bawah perutnya, maka posisi Zura telah tertonggeng sedikit.Ku bukakan belahan punggungnya sementara saki baki air berahi Zurayang masih ada terpalit di batang ku berperanan melicinkan sikit kerjaaku. Aku memegang batang ku lantas terus menekan masuk ke dalamlubang punggung Zura yang kecil itu. Aku dapat merasakan yang zakarku terbolos masuk ke dalam lubang itu. Serentak dengan kemasukanzakar ku, Zura terjerit…………

No comments:

Post a Comment

Member