Linda

Isteri Jiranku

Sebagai seorang bujang aku menyewa sebuah rumah di pekan T bersendirian. Rumahku dikelilingi oleh jiran-jiran yang tak berapa mesra. Masa mula-mula masuk rumah ni (kira-kira 7 bulan lalu) aku rasa macam dalam kandang lembu aje. Semuanya serba takterurus sehingga menyebabkan aku bercadang nak pindah ke tempat lain. Tapi ada sesuatu yang telah menahan aku daripada meninggalkan tempat itu.
Semasa mengemas bilik pada hari pertama, dari tingkap bilikkuaku terlihat satu pemandangan yang sungguh indah. Oh... seorangwanita sedang membasuh pakaian di luar rumah, bersebelahan denganrumahku. Aku boleh melihatnya dengan jelas. Sambil membasuh dia menunduk dan dari celah-celah bajunya yang ternganga aku melihat buah dadanya yang tengah ranum dan mungkin berukuran 34-B atau lebih. Aku tak mahu melepaskan peluang lalu memerhatikanpemandangan indah tersebut. Tapi alamak dia terperasan akumemerhatikannya lalu dengan tersipu-sipu menarik bajunya ke belakang.
Sejak peristiwa itu aku sering mendapat peluang mengintainya bilaada waktu terluang. Dari dapurku aku boleh melihatnya menukar pakaiannya di biliknya. Aku hampir melancap sendirian bila berhadapan dengan situasi seperti ini. Lalu aku memasang angan-angan untuk menyetubuhinya. Dan... angan-anganku itu semakin menjadi kenyataan.
Satu hari aku melihat dia bermati-matian menahan air paip yang melimpah dari kepala paipnya yang rosak. Aku memberanikan diri untukmenolongnya. Aku tak punya pengetahuan tentang paip. Lalu aku ambil jalan mudah cari kepala paip yang tak guna dan ganti dengankepala paipnya yang rosak. Hampir sejam membetulkan kerosakan paipnyabarulah air tak mengalir lagi. Lepas tu dia ajak aku masuk ke dalam rumahnya. Dia sediakan minuman sejuk buatku. Lalu perkenalkannamanya Jee. Sedap nama tu macam orangnya juga bisikku.
Dalam rumahnya aku lihat gambar perkahwinannya tergantung di dinding. Melihat aku merenung gambar tersebut dia mencelah denganmengatakan suaminya bekerja di luar daerah dan pulang 3 bulan sekali. Dia duduk agak jauh dariku. Sekali sekala dia menyilangkan kakinya menyebabkan aku terlihat seluar dalamnya yang berwarnakelabu itu. Aku sendiri tak tahu sama ada dia sengaja atau tidak.Tapi keputihan pehanya dan alat sulitnya yang menonjol menyebabkanaku mula merasakan senjataku membesar. Jadi aku cepat-cepat mintadiri. Tapi sebelum beredar dia sempat bertanya, aku makan di rumah atau di kedai. Lalu aku jawab kadang rumah kadang kedai. Dia ajak aku makan malam di rumahnya. Aku tak menolak
Jam 8.00 aku bersiap untuk ke rumahnya. Tapi harus berhati-hatiagar tidak dilihat jiran. Aku menyusup melalui pintu depan dan mengetuk perlahan-lahan. Jee membuka pintu sambil tersenyum. Aduh...senyuman yang sungguh manis. Di meja makan sudah terhidang makanan. Jee mempelawa aku makan. Sambil makan kami berbual-bual.Tiba-tiba tangannya menjalar di pehaku. Aku terperanjat tapiberlagak macho. Dia kuis kaki aku dengan ibu jari kakinya. Kemudian terus menjalar ke bahagian atas sehingga ke buah zakarku. Di situ ia berhenti dan merenungku dengan manja. Lepas tu dia senyum. "Tak pernah?" soalnya dengan nada yang agak kemanja-manjaan. Akusenyum. Lepas makan kami duduk di ruang tamu. Dia minta diri untuk ke biliknya.
Tiba-tiba dari biliknya dia memanggilku. Aku menoleh tetapi Jee tidak kelihatan. Aku bergegas ke biliknya untuk melihat apa yang terjadi. Tetapi gelap. Aku tak dapat melihat apa-apa. Aku meraba-raba mencari suis lampu. Bila lampu terpasang aku dapatmelihat Jee seperti seorang bidadari. Dia hanya memakai baju tidur tanpa pakaian dalam. Aku tergamam. Pandanganku tertumpu padabuah dadanya yang besar itu. Putingnya menonjol. Aku melihat pula pukinya. Hanya kelihatan bayang-bayang kehitaman. Tubuhku menjadi panas tiba-tiba. Jee rapat kepadaku dan mulamencumbuiku. Aku tak dapat menahan perasaanku lalu memeluknya.Dia menghisap mulutku. Aku tak tahu bagaimana untuk melakukannya.Jee mengajar aku satu persatu. Kami berlabuh di atas katilnya yang empuk. Jee menindihku. batang zakarku menongkah perutnya. Macam botol Cola usik Jee. lalu Jee menarik seluar trek suit ku ke bawah. Dengan rakus dia melondehkan seluar dalamku. Kemudian pakaianku habis terlucut daripada tubuhku. Oh aku telah berbogel. Buat pertama kali tubuhku ditatapi oleh seorang wanita. Jee memegang batangku dan mengusap-usapnya manja. Aku kegelisahan tak tentu arah. Jee bangun dan mendapatkan sesuatu di dalam laci. Rupa-rupanya alat pengukur. Jee mengukur butuh aku. Wow.. bisiknya 6.5 inci. dan tiba-tiba Jee mengulum batangku aku menjadi tak tentu arah. Tubuhku seolah-olah kejang diperlakukan demikian. Jee kemudian menghisap tetek aku. Jee menjlat-jilat seluruh tubuhku.
Kemudian Jee bangun. Perlahan-lahan Jee membuka pakaiannya. Mula-mula aku melihat buah dadanya yang besar itu. Lepas tu barulah kelihatan pukinya yang dilitupi oleh bulu hitam yang agaklebat. Jee berbaring disisiku. Dia menarik tanganku ke putingsusunya. Tanganku mengeletar. Jee arahkan aku hisap putingnya. Aku buat seperti Jee lakukan padaku. Kemudian Jee kangkangkan kakinya Jee suruh aku lihat pukinya. Aku jadi bertambah gamam. Aku melihat satu lurah yang kelihatan berair dan lembab. Baunya semerbak. dan aku menyukainya. Pada celah lurah itu ada semacam daging yang tersembul dan berwarna kemerah-merahan. Aku menyentuhnya dan Jee mengerang perlahan. matanya kelihatan kuyu sambil merenungku dengan penuh makna.
Dia membisikkan sesuatu ke telinga ku. Itu permintaannya dan aku rela melakukannya. Lalu aku menjilat pukinya mengikut arahanJee. Jee seolah-olah terdampar kelemasan seperti karam di lautan.Dia menarik kedua-dua tanganku sehingga aku tertiarap di atas tubuhnya. Butuhku menekan perutnya. Aku mengangkat punggungku. Jee meraba butuhku dan memegangnya sambil memandunya ke lubang pukinya. Dan tiba-tiba aku seperti orang yang tergelincir ke dalam kolam. Aku telahpun menyetubuhinya Butuhku terbenam ke dalam lubang pukinya. Dia menekan-nekan punggungku sehingga seluruhbatangku memenuhi lubang pukinya. Jee mengarahkan aku menggoyang-goyangkan punggungku. Aku menuruti kehendaknya. Aku merasa sungguh nikmat dan dengan sendiri aku mengayuh dengan laju. nafasku tercungap-cungap. Jee mengerang kesedapan. aah... aah.. ah.. ah.. owww! emmmmm!!!. Teruskan... laju oww.. laju lagi. Suaranya yang manja itu membuatkan aku tambah bernafsu. Peluh membasahi tubuhku dan mula menitik ke atas tubuh Jee. Mel... lakukan lagi..rayunya. aku meneruskan tugasku. sambil ituteteknya aku hisap dan gentel. Katil Jee berbunyi mengeriut bertalu-talu. I suka bunyi tu, laju lagi pinta Jee. Aku menghayunkan punggungku dan Jee mengeserkan punggungnya. Dari lubang pukinya terbit bunyi yang sungguh mengasyikkan bila batangku berlaga dengan bibir pukinya. Jee benar-benar menyerah. Aku menawan Jee seperti tawanan perang. Dan aku dapat merasakan diabertambah agresif. Aku juga mengalami perubahan yang mendadak. Kayuhanku semakin laju, terasa dunia jadi hitam Jee berteriaksepuasnya tubuhnya mengelijang dan tersentak-sentak. Pelukannyalonggar dan matanya terpejam sebentar. Bila dia merasakan akusemakin ganas Jee memelukku erat-erat. lakukan bisiknya sambil tersenyum. Aku memejamkan mataku dan tubuhku mengayuh deras. Aku benar-benar hilang pertimbangan lalu meyebut nama Jee berulangkali. You boleh lakukannya bisik Jee memberi semangat dan tiba-tiba tubuhku terasa kejang dan mula tersentak-sentak. Serentak dengan itu juga terasa pancutan-pancutan yang deras memasuki lubang puki Jee. Jee menerimanya dengan gembira. Diamengerang. Kami berdua terlentang dalam keadaan yang tidak bermaya. Mel you hebatlah.. puji Jee padaku. Aku memeluknya sambil menghisap lidahnya.
Sejak kejadian itu kami semakin rapat dan susah untuk dipisahkan.Kami sering melakukan persetubuhan tanpa mengira siang ataumalam. Asalkan ada peluang aku akan membantai tubuh Jee yang gebu itu. Jee banyak berjasa padaku. Dia yang mengajar aku segala-gala tentang seks. Aku amat mencintai Jee. Suami Jee taktahu hubungan kami dan kalau dia tahupun aku tak kisah kerana Jee dah bagi persetujuan untuk berpisah dengan suaminya yang lemah tenaga batin itu. Sehingga kini aktiviti persetubuhan kamiberjalan seperti biasa. Aku semakin berpengalaman hasil tunjukajar Jee.

No comments:

Post a Comment

Member