Linda

CIPAP MELISSA

Waktu tu aku baru jer dapat result SPM... Dah rasa malas jer nak belajar ... so aku pun mintak kerja ngan sebuah hotel terkemuka kat sebuah pulau di Utara Semenanjung Malaysia... Aku waktu tu bekerja sebagai bartender jer... Kerja bancuh air buat air untuk orang minum kat bar dan restoran hotel tu...Nak jadi cerita satu lepas habis shift pukul 12.30 malam aku kena check stock dan simpan barang... Jadi biasa lah aku ni kena check stock kat dalam store tu... Masa aku tengah check stock tu masuk la seorang waitress nama dia Melissa ... Amoi ni memang dah lama aku geram..Kami masa masuk kerja pun sama-sama daftar dulu... Masa kerja tu selalu juga bersentuh tangan ngan dia.. Kalau setakat awang aku berlaga dan bersentuhan ngan buntut dia masa kat dalam bar tu dah selalu ler.. Jadi orang kata budak-budak hotel ni open minded dan lebih advanced dari orang yang kerja lain... Tah betul ker tak aku tak tau ler..Amoi ni pula masa tu pakai paju kebaya... Kai tu memang ler kalau dah terbelah tu memang menampakkan keputihan peha amoi ni...Ok sambung balik yer.. Jadi dalam store tu kami dua orang jer.. Kalau pintu tu tutup thats mean nobody can enter from luar... Aku sambil check stock tu ada ler bersembang ngan amoi ni.. Masa tu dia tengah naik tangga untuk menyusun gelas-gelas kat dalam rak dalam store tu.. Kain dia yang terbuka tu menampakkan pehanya yang putih tu memang dia buat tak kisah jer... Tapi awang aku dah mendogak sama tapi masih dalam seluar lagi.. keras sorang-sorang ler.. Jadi kami ni kira open minded ler juga.. Aku tanya dia..Melissa you ni pernah main tak... Dia kata kalau main kat luar ngan main sorang-sorang tu pernah lah.. Dia secara bergurau tanya kat aku balik.. kenapa U pernah main ker.. Aku kata belummm.. Dia kata apakata kalau kita try main.. nak takkkkAku kata boleh jugak... Dia pun turun dari atas tu dan menghampiri aku... Aku rasa lain macam jer... Aku terus memeluk buntut dia dan cipap dia terus menghala ke awang aku... Aku rasa kehangatan cipap dia berkemutan kat awang aku... Nadi yang bergerak-gerak kat cipap Melissa ni betul-betul membuatkan aku nikmat rasanya....Aku membuka butang di baju melissa dan menampakkan colinya yang puteh tu dan teteknya yang bulat .. Masa tu tinggal coli nyan kain sarung jer belum buka lagi...Melissa membuka coli dia dan kain sarung yang dipakainya.. Bulu-bulu halus menghiasi kulit putih Melissa tu memang mengiurkan...Tertelan air liur aku beberapa kali melihat barang melissa ... Melissa membaringkan badan dia atas lantai store dan mengarahkan aku supaya mebuka seluar...Aku pun buka seluar dan menunujukkan awang aku yang tengah keras tu...Aku menghampiri Melissa dan melutut betul-betul di cipap Melissa..Melissa memegang awang aku dan mengurut-urut berapa kali... Tangan Melissa yang lembut dan halus putih melepak tu betul terasa nikmat sekali ketika mengurut batang aku... Melissa menarik awang aku dan menarik masuk ke dalam cipap dia ... Cipap dia yang basah dan hangat tu memang cukup membuatkan aku lupa untuk seketika... Aku membenamkan awang aku dalam cipap Melissa dan aku memabringkan badan aku atas badan Melissa... Mulut aku dan mulut melissa bersatu.. Melissa Menjelir lidah dia masuk kedalam mulut aku dan aku mengulum lidah Melissa untuk seketika...Sambil tu Melissa mengoyangkan badannya dan awang aku terasa berkaran jer dalam cipap Melissa tu... Aku melepaskan ciuman aku ngan Melissa dan mula menurunkan mulut aku ke tetek melissa dan menjilat puting susu Melissa.. Melissa Memejam mata dan mengeliat kegelian...Itulah kali pertama aku hisap tetek wanita selepas aku besar ni... Masa bebudak tu dulu aku tak ingat ler masa tu tengah menyusu susu ibu..Perut aku terasa berlendir jer ngan air Melissa yang mula membasahi awang aku ngan perut aku tu.. AKu membenamkan batang aku keluar masuk dan mengangkat kaki melisa sebelah ke atas bahu aku... Aku lihat Melissa meramas kedua belah teteknya ngan tangan dia sendiri... Aku mula menghayun awang aku keluar masuk...sup sap sup sap su p sappp Bunyi degusan aku macam orang kegairahan dan kocakan hentakan pertemuan nikmat dua insan memang seronok di dengar.. cup cap cup cap....Air suam Melissa sudah dua kali keluar... Bila tiba-tiba aku merasakan awang aku betul-betul dah geli dan nikmatnya sangat.. aku dah tak sempat nak cabut terus jer aku membenamkan dalam cipap Melissa... Aku membaringkan badab aku atas badan Melissa hingga awang aku mendapat rehat sepenuhnya dalam cipap Melissa..Sambil berehat tu aku mengurut-urut seluruh badan Melissa dan tangan aku meraba-raba cipap Melissa...Bila semua dah selesai aku belum merasa puas lagi... Tapi untuk buat sekali lagi aku takut ketinggalan bas untuk pulang nanti...Jadi aku ngan Melissa pun berhenti ler untuk setakat itu dulu..Bila semua dah siap berpakaiain Melissa minta untuk keluar dari store dulu.. Maklum ler kerja check stock dah habis.. Sambil tu sempat juga aku meraba manja dan meramas buntut Melissa sebelum dia keluar tu...

2 comments:

  1. Dlm stor pn blh jadi. Ni tak tahan ni!!! Huhu

    ReplyDelete
  2. bodoh nye orang ni..hahhaa

    ReplyDelete

Member